صفحه اصلی > سلامتی : خیران کاشانی در حوزه انتقال خون ورود کنند

خیران کاشانی در حوزه انتقال خون ورود کنند

خیران کاشانی در حوزه انتقال خون ورود کنند
11 بازدید

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما به نقل از تسنیم:

مدیرکل انتقال خون کاشان ضمن اشاره به تجهیزات گران‌قیمت پایگاه‌های انتقال خون گفت: خیران کاشانی در حوزه انتقال خون ورود کنند.

کیان دهراب‌پور ظهر امروز در مصلی بقیه‌الاعظم کاشان اظهار داشت: با وجود پیشرفت‌های علمی متفاوت تاکنون جایگزینی برای خون پیدا نکردند و از طرفی بیمارانی هستند که با این موضوع مشکل دارند و ادامه حیات آنان منوط به تزریق یک فرآورده خونی است.

وی با بیان اینکه در شهرستان کاشان هشت بیمارستان داریم که هر روز یه فرآورده خونی نیاز دارند، افزود: اگر فرآورده خونی به اندازه کافی نباشیم ما متاسفانه افرادی را خواهیم داشت که به دلیل نبود فرآورده خونی جان خود را از دست می‌دهند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه سرمایه اصلی مراکز انتقال خون مردم هستند، خاطرنشان کرد: با هر واحد اهدای خون جان سه نفر از مرگ نجات پیدا می‌کند و برای تولید تا تزریق هر فرآورده خونی باید یک هزار و 700 استاندارد رعایت شود.

وی با بیان اینکه یک هزار و 203 بیمار تالاسمی ماژور در استان اصفهان داریم، گفت: 865 نفر از این‌ها هر هفته بایسد دو واحد خون دریافت کنند وگرنه جان خود را از دست می‌دهند و یا بیش از یک هزار و 100 بیمار هموفیلی داریم که نیاز به فرآورده خونی دارند.

دهراب‌پور ضمن اشاره به نیاز اتاق‌های عمل به تکمیل بودن بانک خون و نیاز به خون در بخش‌های مختلف تصریح کرد: مرکز انتقال خون کاشان در سال گذشته تعداد مراجعه‌کننده 11 درصد مراجعه‌کننده نسبت به سال قبل بیشتر بوده و تعداد خون‌گیری نیز 10 درصد بیشتر بوده است.

وی با بیان اینکه انتظار از مردم کاشان برای اهدای خون بیشتر است، تاکید کرد: در شهر کاشان با توجه به اینکه خیران زیادی وجود دارد، انتظار می‌رود همکاری بیشتری با مرکز انتقال خون داشته باشند چراکه تجهیزات مراکز انتقال خون بسیار گران‌قیمت هستند و از سوی دیگر بودجه مراکز انتقال خون نیز محدود است.

مدیرکل مرکز انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه افراد زیادی به واسطه خدمات انتقال خون ادامه حیات دارند، افزود: از همه تقاضا داریم هر شهروندی که شرایط عمومی انتقال را دارد نسبت به اهدای خون اقدام کند.

وی با بیان اینکه تنها 3.5 درصد از اهداکنندگان خون استان اصفهان از بانوان هستند، خاطرنشان کرد: این میزان از میانگین کشور پایین‌تر است و از این رو از بانوان ایثارگر کاشان این انتظار را داریم که در اهدای خون مشارکت کنند در حالی که در اهدای خون هیچ محدودیت و منعی برای خانم‌ها وجود ندارد.

دهراب‌پور گفت: از جوانان انتظار داریم افرادی که به سن 18 سال رسیدند نسبت به انتقال خون اقدام کنند در حالی که شاهد سیر نزولی اهدای خون جوانان هستیم؛ مملکت ما نیاز به فرآورده خونی دارد و از این رو اگر به‌خوبی مدیریت نشود مرگ و میر بیشتر را کرونا را می‌تواند رقم بزند.

وی با بیان اینکه نیاز به گروه‌های منفی نسبت به گروه‌های مثبت بیشتر است، تصریح کرد: در استان اصفهان توانستیم سال گذشته با همکاریی مردم بیشترین اهدای خون نسبت به هفت هزار نفر جمعیت را داشته باشیم و انتظار داریم سال به سال این مشارکت بیشتر شود.

مدیرکل مرکز انتقال خون استان اصفهان تاکید کرد: سال گدشته 185هزار نفر مراجعه کردند که 147هزار نفر اهدای خون انجام دادند به نحوی که 55 درصد اهداکننده خون مستمر هستند در حالی که اولین ثمره اهدای خون متوجه خود اهداکننده خون است و از غلظت خون جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات دولتی حوزه انتقال خون کاشان محدود است، افزود: امیدواریم فرهنگ انتقال خون بیش از پیش در میان جوانان و آحاد جوانان بیش از پیش گسترش پیدا کند و از سوی دیگر می‌توان گفت که اهدای خون شکل توسعه‌یافته حجامت است.

پست های مرتبط

ساخت و تولید دستگاه نانو اسپیرو توسط نخبگان کاشانی/اندازه گیری علائم حیاتی بدن با استفاده از هوش مصنوعی

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما به نقل از فارس؛ ‌برای اولین بار…

۶ آذر ۱۴۰۳

نجات جان کودک 9 ساله کاشانی توسط فوریت های پزشکی

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ نجات جان کودک ۹ ساله کاشانی توسط…

۲۱ آبان ۱۴۰۳

باز هم قصه تکراری نبود شیرخشک در کاشان

‌به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ باز هم قصه تکراری نبود شیرخشک در…

۱۹ آبان ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید