به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛
دانشجوی دانشگاه آزاد کاشان مدال برنز بین المللی اختراعات جهانی را کسب کرد
علیرضا اعتمادی، دانشجوی مخترع گفت: تاکنون دو مرتبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان موفق به ثبت اختراع شده ام، در سال ۱۴۰۰ در زمینه نانو “کاپشن سیلکا آیروژل نانو” را اختراع کرده ام که برای آتشنشانها و ارگانهای نظامی و حتی کادر اداری و برای تنظیم دمای بدن در شرایط مختلف تا ۴۰۰ درجه سانتیگراد مقاومت گرمایی دارد.
اختراع دوم در زمینهی “تصفیهی هوای رطوبت ساز کوانتومی” که با تصفیه ی هوا به کمک تکنولوژی پلاسما به یونازاسیون هوا می پردازد و هوا را ضدعفونی میکند.
وی افزود: یکی از کاربردهای صنعت نانو به نام نانو امولسیون است که این ماده روغنی به صورت رایحههای طبیعی در زمینههای پزشکی و غیره روایح مختلف را در آب حل و مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته وی در این روش، با ارتعاشات خیلی بیشتر و سطح نفوذ بالاتر بر روی پوست کمک میکند تا سلولهای مرده ی پوست را از بین ببرد تا سلولهای جدید احیاء شود.
این جوان مخترع گفت: این کاربرد نانو ایجاد حس طراوت در مصرف کننده میکند و همچنین باعث جلب توجه افراد و ایجاد حس طبیعت برای رفع خستگی و تمرکز میشود و همچنین کمک به بیمارانی که دارای آسم یا حتی درمان سرماخوردگی و یا خشکی مخاط هستند هم میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد کاشان گفت: همه ی هدف دانشگاهها این است که علاوه بر بحثهای آموزشی دانشجویان بتوانند برای جامعه ی اطراف خود هم مفید باشند.
حسین خوشدل مفرد افزود: اکنون با دو اختراعی که این دانشجوی جوان مخترع نام بردن میتوان اعلام کرد که فعالیت اقتصادی تجاری بسیار کاربردی است و ما بسیار مفتخریم که چنین جوانانی داریم.
به گفته وی، جوانانی که هم خود را باور دارند و هم میدانند که میتوانند به اهداف علمی خود برسند برای جامعه علمی کشور ارزشمند هستند و باید مورد حمایت دانشگاه و جامعه قرار گیرند.
وی تصریح کرد: دانشگاه هم در حد توان تلاش می کند تا برای اینکه عزیزان بستر علمی و پژوهشی قابل قبولی را فراهم سازد از جمله حضور در نمایشگاهها و چرخه های اقتصادی و همچنین معرفی به جامعه از سوی رسانهها تا هر چه بهتر و بیشتر این جوانان گام های موفقیت را بردارند.