به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛
معاون غذا و داروی کاشان: نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی/ کشف و انهدام ۴ تن نمک صورتی در کاشان
دکتر شهابالدین گفت: مطالعات نشان داده نمک صورتی به دلیل وجود فلزات سنگین تهدیدی برای سلامتی است و تاکنون هیچ مجوزی برای تولید و بسته بندی آن صادر نشده است.
به گزارش پایگاه خبری کاشان باما، دکتر محمداسماعیل شهابالدین معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به باور نادرست شکل گرفته در جامعه در خصوص سلامت نوعی نمک تحت عنوان نمک صورتی، اظهار کرد: مطالعات نشان داده نمک صورتی به دلیل وجود فلزات سنگین مانند سرب، آرسنیک، کادمیوم و جیوه در بلند مدت سبب تجمع فلزات در بدن خواهد شد.
وی افزود: تجمع فلزات در بدن میتواند موجب مسمومیت، مشکلات پوستی، سرطان، اثرات منفی بر سیستم عصبی، آسیب به کلیهها و استخوانها، افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی شود.
دکتر شهابالدین کمبود ید را از دیگر عوارض این نوع از نمک دانست و تصریح کرد: ید ماده معدنی ضروری برای سلامت غده تیروئید است که نقش حیاتی در تولید هورمونهای تیروئید ایفا میکند.
وی اضافه کرد: کمبود ید در رژیم غذایی میتواند منجر به مشکلاتی مانند گواتر، کاهش فعالیت تیروئید، و در موارد شدیدتر، مشکلات رشد و نمو در کودکان شود.
معاون غذا و داروی کاشان با بیان این که تاکنون هیچ مجوزی برای تولید و بسته بندی نمک صورتی از سوی سازمان غذا و دارو صادر نشده است، خاطرنشان کرد: با پیگیری کارشناسان این معاونت ۴ تن نمک صورتی فاقد مجوز در یک واحد تولیدی در کاشان شناسایی، ضبط و منهدم شد.