صفحه اصلی > اجتماعی : گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم
21 بازدید
به گزارش پایگاه خبری کاشان باما :

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی است که کاشانی ها بیشتر در ماه های محرم و صفر می پزند و نام آن در فهرست میراث ملی ناملموس هم به ثبت رسیده است.

کاشانی‌ها را به پایبندی شان به سنت‌های مذهبی و اصالت فرهنگی شان می‌شناسند. آداب و سنت‌های اهالی این شهر نسل به نسل منتقل شده و امروز برای اینکه به فراموشی سپرده نشود بسیاری از آن‌ها در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده از جمله مراسم گلاب‌گیری قمصر، آیین‌های قالیشویان مشهد اردهال، هوم بابایی و نخل‌گردانی، مهارت‌های زیلوبافی و شعربافی، آداب و رسوم پخت سمنوی نذری و مهارت پخت سنتی گوشت لوبیا.

پخت گوشت لوبیا در کاشان، قدمتی ۴۰۰ ساله دارد و بیشتر در ماه‌های محرم و صفر به همت یکی از هیئت‌های مذهبی شهر برای برای پذیرایی از عزاداران سنتی طبخ می‌شود. کاشانی‌ها گوشت لوبیا را با سرکه شیره می‌خورند.

پست های مرتبط

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی جمعه 29 فروردین‌ماه رایگان است

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی جمعه…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

احداث مجموعه باغ کتاب در کاشان با الگوبرداری از باغ موزه کتاب پایتخت

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ احداث مجموعه باغ کتاب در کاشان با…

۲۶ فروردین ۱۴۰۴

ساخت هتل 5 ستاره در کاشان پشت باغ فین و در مسیر روستای دُره

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ ساخت هتل ۵ ستاره در کاشان پشت…

۲۵ فروردین ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید