صفحه اصلی > اجتماعی : گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم
41 بازدید
به گزارش پایگاه خبری کاشان باما :

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی است که کاشانی ها بیشتر در ماه های محرم و صفر می پزند و نام آن در فهرست میراث ملی ناملموس هم به ثبت رسیده است.

کاشانی‌ها را به پایبندی شان به سنت‌های مذهبی و اصالت فرهنگی شان می‌شناسند. آداب و سنت‌های اهالی این شهر نسل به نسل منتقل شده و امروز برای اینکه به فراموشی سپرده نشود بسیاری از آن‌ها در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده از جمله مراسم گلاب‌گیری قمصر، آیین‌های قالیشویان مشهد اردهال، هوم بابایی و نخل‌گردانی، مهارت‌های زیلوبافی و شعربافی، آداب و رسوم پخت سمنوی نذری و مهارت پخت سنتی گوشت لوبیا.

پخت گوشت لوبیا در کاشان، قدمتی ۴۰۰ ساله دارد و بیشتر در ماه‌های محرم و صفر به همت یکی از هیئت‌های مذهبی شهر برای برای پذیرایی از عزاداران سنتی طبخ می‌شود. کاشانی‌ها گوشت لوبیا را با سرکه شیره می‌خورند.

پست های مرتبط

تکرار روزهای گرد و خاکی در تاسوعا و عاشورا/وزش باد شدید و خیزش مجدد گرد و خاک در منطقه کاشان

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ تکرار روزهای گرد و خاکی در تاسوعا…

۱۰ تیر ۱۴۰۴

گرما بالاتر رفت، اما مصرف آب نه/رفتار مسئولانه مردم کاشان در مدیریت مصرف آب

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ گرما بالاتر رفت، اما مصرف آب نه/رفتار…

۱۰ تیر ۱۴۰۴

سکونت اتباع در بعضی از شهرستان‌های استان اصفهان ممنوع شد/ چرا کاشان و آران و بیدگل مستثنا هستند؟

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما؛ سکونت اتباع در بعضی از شهرستان‌های استان…

۱۰ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید