صفحه اصلی > اجتماعی : گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی کاشان نذری هیئات در ایام محرم
60 بازدید
به گزارش پایگاه خبری کاشان باما :

گوشت لوبیا از غذاهای سنتی است که کاشانی ها بیشتر در ماه های محرم و صفر می پزند و نام آن در فهرست میراث ملی ناملموس هم به ثبت رسیده است.

کاشانی‌ها را به پایبندی شان به سنت‌های مذهبی و اصالت فرهنگی شان می‌شناسند. آداب و سنت‌های اهالی این شهر نسل به نسل منتقل شده و امروز برای اینکه به فراموشی سپرده نشود بسیاری از آن‌ها در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده از جمله مراسم گلاب‌گیری قمصر، آیین‌های قالیشویان مشهد اردهال، هوم بابایی و نخل‌گردانی، مهارت‌های زیلوبافی و شعربافی، آداب و رسوم پخت سمنوی نذری و مهارت پخت سنتی گوشت لوبیا.

پخت گوشت لوبیا در کاشان، قدمتی ۴۰۰ ساله دارد و بیشتر در ماه‌های محرم و صفر به همت یکی از هیئت‌های مذهبی شهر برای برای پذیرایی از عزاداران سنتی طبخ می‌شود. کاشانی‌ها گوشت لوبیا را با سرکه شیره می‌خورند.

پست های مرتبط

کاشان در اوج آلودگی؛ سکوت سنگین نماینده و فرماندار کاشان در برابر تصمیمات ناعادلانه استانداری اصفهان ‌

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما : کاشان در اوج آلودگی؛سکوت سنگین نماینده و…

۸ آذر ۱۴۰۴

بحران آلودگی و موج آنفلوآنزا در کاشان؛ بی تفاوتی استانداری اصفهان نسبت به کاشان ادامه دارد

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما : بحران آلودگی و موج آنفلوآنزا در کاشان؛…

۷ آذر ۱۴۰۴

خطر در کمین گردشگران کویر مرنجاب، رها کردن حجم زیادی شیشه ضخیم و برنده ‌

به گزارش پایگاه خبری کاشان باما : خطر در کمین گردشگران کویر مرنجاب، رها…

۶ آذر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید